Naslovnica Aktualno Osvrt na protekli vikend i zahvala NK “Omladinac”

Osvrt na protekli vikend i zahvala NK “Omladinac”

1563
0
Podijeli objavu

24. i 25.06.2017. datumi su za povijest te slobodno možemo reći da je Staro Topolje, naš klub te naše igralište “Grbavica” bilo centar svih događaja u Županiji!

SUBOTA – KVALIFIKACIJSKA UTAKMICA
U subotu je odigrana kvalifikacijska utakmica za ulazak u veći rang te je pred 700-tinjak gledatelja odigrana odlična, dinamična, vrlo efikasna utakmica s brojnim preokretima u kojima su bili s(p)retniji gosti iz Rešetara.

Međutim, rezultat definitivno pada u drugi plan s obzirom na veliki broj gledatelja koji su nas popratili.

Ovim putem želimo zahvaliti svima koji su sudjelovali u organizaciji utakmice, posebno našim susjedima iz Sapca i Sredanaca koji su nam pomogli u pripremi, te održavanju reda i mira tokom utakmice, a i nakon nje jer su se zajedno s našim mještanima pobrinuli da sve prođe bez nijednog incidenta s obzirom na važnost utakmice.

Zahvaljujemo se SBTV-u, gospodinu Josipu Šebalju i gospodinu Srećku Kavki koji su nas popratili u medijskom dijelu, portalu Andrijevci info i gospodinu Antoniu Gavranu, Tiskari Donji Andrijevci (TDA) i gospodinu Vlatku Krznariću, poljoprivrednom društvu LUG d.o.o., “Babilonu” Oprisavci, Bernardi Harnoš na razglasu, navijačkoj skupini “Korovi” Sikirevci, te naravno caffe bar-u Mlin i konobarima koji su kroz oba dana odradili lavovski posao!

Prije svega, pobijedio je nogomet, pobijedilo je druženje nakon utakmice!

Album s fotografijama:  NK OMLADINAC -Staro Topolje (Autor fotografija i videa Srećko Kavka)

NEDJELJA – DAN OPĆINE
Dan nakon kvalifikacijske utakmice, održana je još jedna manifestacija – obilježavanje Dana Općine i Dana državnosti!

Organizacija je definitivno bila zahtjevna te želimo zahvaliti svima onima koji su nam pomogli u pripremi, da im naš klub stoji na raspolaganju za bilo kakvu pomoć, naročito KUD-u “Slavonija”.

Zahvaljujemo se generalnom sponzoru – Općini Donji Andrijevci, načelniku Tomislavu Marijanoviću te predsjedniku Općinskog vijeća Robertu Kuduzu i potpredsjedniku Anti Aračiću, sudionicima svih udruga koji su kroz brojna sportska natjecanja dokazala da i ova mala sredina može biti uzor ostalim mjestima, svim kulturno-umjetničkim društvima te pjevačima na prelijepom programu, svim mještanima naše Općine koji su nas popratili te grupi Bristol koja je u zabavnom programu ujedinila sve prisutne i dokazala kako ni nevrijeme ne može pokvariti taj Dan.

Ne smijemo nikako zakinuti gospodina Dragu Sedlarevića, te njegove pomoćnike koji su se potrudili da vol bude ukusan i dovoljan za sve prisutne.

Nogometni klub “Omladinac”, iako prvi put organizator ovakve manifestacije, može biti ponosan što je sve proteklo u atmosferi kakvom se ne može svatko pohvaliti.

Više od 1000 ljudi svjedočilo je tome i sa sigurnošću možemo reći da su sva sela u Općini bila ujedinjena, što je bio i cilj organiziranja ove manifestacije.

Ukoliko smo nekoga zakinuli u zahvali, vjerujte nam kako nam to nije bila namjera – jer tko radi, taj i griješi.

Autor: NK Omladinac Staro Topolje