Naslovnica Aktualno Željeznička ulica dobiva obećani frezani asfalt

Željeznička ulica dobiva obećani frezani asfalt

1188
0
Podijeli objavu

Mještani Željezničke ulice u Donjim Andrijevcima požalili su nam se na problem rupa na cesti koja je jedna od rijetkih u Donjim Andrijevcima koja nema asfalta… ne zbog lošeg rukovođenja odgovornih, već na toj cesti još uvijek postoje neriješeni imovinsko pravni odnosi rečeno nam je iz Općine u razgovoru na tu temu prije nekoliko mjeseci.

Međutim, na drugoj sjednici Općinskog vijeća održanoj 13.07.2017. godine načelniku gosp. Tomislavu Marijanoviću u aktualnom satu na pitanje vijećnika o saniranju navedene ceste frezanim asfaltom dok se ne završi proces izrade projektne dokumentacije za infrastrukturu te ulice, a na što je načelnik Marijanović odgovorio rekavši: “da je prije dvije godine u ljetnom periodu cesta nasipana frezanim asfaltom, problem je što u jesen i proljeće tom cestom prolaze teški strojevi. U narednom periodu cesta će se sanirati frezanim asfaltom.

Kako ni 4 mjeseca nakon toga Željeznička ulica nije sanirana obratili smo se načelniku gosp. Tomislavu Marijanoviću s upitom kada bi obećano moglo biti i izvršeno želeći tako definirati pojam “narednog perioda”?

Odgovor prenosimo u cijelosti:

Poštovani!

Nismo zaboravili mještane Željezničke ulice. Kontaktirali smo dobavljača frezanog asfalta no zbog ranije preuzetih obveza i nedostatka frezanog asfalta nisu bili u mogućnosti isti isporučiti u kratkom roku. Do kraja ovog tjedna obećano je dostaviti materijal te će se sanirati navedena cesta.

Ispričavamo se zbog kašnjenja i molimo za razumijevanje!

S poštovanjem,
Tomislav Marijanović

Iz priloženog možemo zaključiti kako će kroz tjedan ili dva Željeznička ulica imati novi frezani asfalt držeći se gore navedenog obećanja.

Ostaje vidjeti!